Pijn in 'kaakbot'

  • #1

    Ik kan het niet zo goed uitleggen waar het nou zit, maar ik kreeg vanmiddag wat last van mijn onderste kaakgedeelte waar je achterste kies kan zitten. Er zit geen verstandskies. Daar onder/aan de zijkant laat maar zeggen. Als ik mijn tong uitsteek doet het pijn of als ik ga slikken, bij deze beweging, aan het einde van mijn tongspier. Ik merkte dat ik er meer last van kreeg nadat ik er met mijn tong aan ging voelen en er dus meer mee bezig ging. Wat is dit? Ik heb zo nu en dan wel kaakspanning, kan dat er mee te maken hebben?

    Reageer
    #2

    Daar kan ik zo helaas ook niets over zeggen. Ga naar de tandarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Nu kan ik het wat beter uitleggen. Dat hoge achterste en daar de zijkant van. Dus niet waar je laatste kies kan zitten maar daar dus achter. Kan dat van kaakspanning komen? Ik vraag me af of het met mijn gebit te maken heeft.

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Dat komt doorgaans niet van spanning. Het kan met je gebit te maken hebben. Dus toch even naar de tandarts

    Reageer
    #5

    Ik ben vanmiddag bij de tandarts geweest. Het is waarschijnlijk een verstandskies die doorkomt.. Ik kreeg het advies mee goed te spoelen met een mondspoeling en met een zachte tandenborstel gaan borstelen. Ze zei ook dat 9 van de 10 keer de verstandskies eruit wordt gehaald, maar daar zit ik nog niet echt op te wachten aangezien ik in september ga trouwen, straks loop ik met een dikke wang of erger.. Een bekende heeft er een hersenvliesontsteking aan overgehouden. Kortom; misschien denk ik te ver vooruit maar zal het zo'n vaart lopen?

    Reageer
    #6

    Dat is allemaal wel wat overdreven.....als je maar op tijd naar de tandarts gaat als er echt last van gaat krijgen.

    Reageer
Reageer op: Pijn in 'kaakbot'


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief