Anabolen

  • #1

    Ik ben een vrouw van 27jaar die erg fanatiek traint in de sportschool! Ik volg streng een voedingsschema en train vrij zwaar voor een vrouw.
    Hier ben ik al een aantal jaar mee bezig, maar ben nu op een punt gekomen dat mijn spiergroei niet zo hard meer gaat!

    Mijn trainer begon voorzichtig met mij over een "vrouwelijke" lichte kuur van Anabolen om die stilstand te overbruggen!

    Wat zijn de gevolgen voor een vrouw als ze 1maal een lichte variant van anabolen gebruikt?

    Reageer
    #2

    Mannelijke geslachtshormonen hebben vloed op je lichaam. Ze kunnen nogal wat gevolgen hebben. Haarverlies, baardgroei, groeien van je clitoris, weggaan van je borsten..daarnaast kunnen ze schadelijk zijn voor je hart.
    Je spieren zijn gewoon een keer uitgegroeid.

    Ik vind een kwalijke zaak dat een trainer in een sportschool mensen Anabolen adviseert. het neemt het blijkbaar niet zo nauw met de gezondheid van zijn cliënten.
    Het zijn namelijk verboden middelen die uitsluitend onder toezicht en op voorschrift van een arts bij bepaalde aandoeningen gebruikt en toegediend mogen worden.

    Er is niet zoiets als een "vrouwelijke lichte kuur". Het is ook geen kwestie van stilstand overbruggen, maar het opblazen van je spieren.

    Reageer
Reageer op: Anabolen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief