Slapende voeten tijdens het hardlopen.

  • #1

    Hi!

    Ik ben een vast hardloper meestal ren ik minimaal 4 keer in de week maar elke keer
    als ik ongeveer 5km heb hardgelopen valt mijn rechter voet en soms ook mijn linker voet in slaap.

    Ik heb professionele hardloop schoenen die in winkel nadat mijn voet was uitgelezen speciaal op mijn voet zijn uitgekozen, ik doe altijd een warming up en cooling down en bij elke andere sport die ik langer dan +/0 30 km doe heb ik nooit last van slaap voeten.

    Ik weet wel dat mijn doorbloeding in mijn handen niet zo denderend is sinds ik vaak dode vingers heb maar heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem kan aanpakken?

    Of hoe ik mijn doorbloeding beter krijg?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik heb precies de zelfde klachten. na 5 km valt mijn rechter voet in slaap en vaak volgt mijn linker voet ook. ik heb geƫxperimenteerd met veters losser en vaster en ik heb goeie schoenen bij een speciaal zaak gekocht. NIKS WERKT. Iemand een idee waardoor dit komt?

    Reageer
    #3

    Slapende voeten worden doorgaans veroorzaakt door afgeknelde zenuwen of bloedvaten. Dat in de benen zijn maar ook in de rug. Misschien is je loopstijl niet helemaal in orde. Ga met de klachten naar een fysiotherapeut

    Reageer
Reageer op: Slapende voeten tijdens het hardlopen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief