Jockstrap

  • #1

    Goede avond.
    Ik doe al paar jaar fitnis en cardio in sportschool ik draag dan altijd een jockstrap gewoon omdat ik het fijn vind zitten en mijn penis op de plek blijft zitten.
    Nu wil mijn zoontje ook gaan sporten samen met mij, dat is geen probleem.
    Maar nu wil hij net als mij een jockstrap aan hebben.
    Is dit niet beetje raar als een 12 jarige in een jockstrap staat in de kleedruimte ?
    En heeft dot geen invloed op de groeo van zijn penis?

    Reageer
    #2

    Ik heb best al veel smoezen gehoord waarom mannen jockstraps dragen.
    Maar het is beslist niet omdat het fijn zit en de penis op de plaats blijft zitten. Wat een flauwekul. Niemand koopt een jockstrap om die redenen. Je maakt je toch vooral zelf was wijs.
    Dat is sexy mannenlingerie. En anders niks
    En als jij je zoon van 12 daarmee laat lopen (die dingen zijn er überhaupt niet voor kinderen) solliciteer je toch voor een gesprek met de kinderbescherming.

    Reageer
    #3

    De Jockstrap is ooit speciaal voor sporters ontworpen. De mannelijke geslachtsdelen werden daardoor iets gelift waardoor het makkelijke was een toque te dragen.
    Het ding heeft alleen in de loop der jaren een andere bestemming gekregen. Nu is het meer sexy mannenlingerie die toch vooral in de gay-scene wordt gedragen. Ik zou mijn kind van 12 daar niet mee laten rond lopen.

    Reageer
Reageer op: Jockstrap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief