Pijn nadat gips eraf is

 • #1

  Hallo allemaal!

  Ik heb gister mijn gips eraf gekregen nadat ik 5.5 weken in het gips zat door een middenvoetsbreukje aan mijn kleine teen (pseudo-jones fractuur) en de dokter zei dat het pijn kan doen aan je spieren omdat je ze niet gebruikt hebt en dat ik na 2 tot 4 weken weer alles kan doen (rennen & sporten) maar ik heb nog een paar vraagjes nu het gips eraf is.
  1: Ik heb heel erg pijn aan mijn enkel dus elke keer dat ik op mijn voet stap doet mijn enkel heel erg pijn met name en dus vooral aan de bovenkant en dus niet aan de zijkant. En ik heb ook best pijn aan mijn hiel. Is dit normaal of ligt het aan mijn middenvoetsbeentje die misschien niet helemaal genezen is?
  2: Mag ik fietsen?
  3: Ik weet dat ik geen sport mag doen maar ik vraag het alsnog, mag ik gewoon met een bal hooghouden en hem overtikken, we doen altijd een spel op school waarbij we in een rondje staan en de bal hoog moeten houden of door de lucht moeten overspelen zonder de grond te raken, mag ik dit gewoon doen?

  Met vriendelijke groeten, Gianluca

  Reageer
  #2

  En de pijn aan mijn enkel is echt bijna zo erg dat ik denk dat hij gebroken is maar misschien ligt het gewoon daaraan dat ik het gips had en mijn enkel niet bewoog.

  Reageer
  #3

  1. De pijn kan nog wel even aanhouden. Dat is op zich niet zo raar.

  2. Rustig kleine stukjes fietsen zal geen probleem zij

  3. Nee, absoluut niet. Hier moet je minimaal nog 2 weken mee wachten.

  Reageer
Reageer op: Pijn nadat gips eraf is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief