Pijnlijke botten

  • #1

    Hallo,

    Ik heb de volgende vraag. Al enige tijd heb ol last van pijnlijke botten. vooral het borstbeen is zeer gevoelig en pijnlijk als er iest tegn gedrukt wordt. Daarnaast zijn mijn spieren ontzettend pijnlijk en gespannen. Weet iemand wat ik hiermee moet?
    Alvast mijn dank voor de reacties.

    Jan

    Reageer
    #2

    Jan, ik vind je vragen te vaag en te algemeen om er een concrete uitspraak over te doen. Toch vind ik de klachten ernstig genoeg om wel door de huisarts te laten onderzoeken.

    De huisarts kan op basis van een lichamelijk onderzoek en gerichte vragen specifiek verder zoeken als dat nodig blijkt, bijvoorbeeld door een basaal bloedonderzoek met de meest voorkomende afwijkende bloedwaarden bij jouw symptomen.

    Op basis van jouw verhaal alleen kan het echt van alles zijn, inclusief helemaal niets. Maar nogmaals, zonder onderzoek zal het niet duidelijk worden.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke botten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief