Blauwe plek

  • #1

    Hallo

    Ik heb 2 maanden terug blauwe plek en schaafwond gehad op mijn scheenbeen. De blauwe plek zit er nu 1 maand en 3 weken (hij was zo'n 20 cm in de lengte en 7 id breedte) en geneest maar niet (er zit nu wel een kleinere blauwe plek, die inmiddels grijzig is). Ook zit er een bobbel, bultje onder de blauwe plek.
    Zou iemand mij kunnen vertellen of de blauwe plek nog geneest en of er iets kan zijn met die bobbel?

    M.v.g.
    LP

    Reageer
    #2

    Blauwe plekken kunnen zeker op het scheenbeen lang blijven zitten. Het bultje kan misschien van alles zijn, meest voor de hand liggend is als gevolg van het stoten (?) waardoor de blauwe plek ontstaan is. Maar misschien is het wel botweefsel dat flink heeft gereageerd op het letsel, maar dat kan alleen lichamelijk onderzoek uitwijzen. Over de blauwe plek hoef je je in principe weinig zorgen te maken maar het bultje is misschien toch niet helemaal zeker om helemaal gerust te zijn. Groeit het nog? Is het warm? Is het rood? Doet het pijn? Ik denk eigenlijk aan een exostose. Beste is toch even naar de huisarts dan.

    Reageer
Reageer op: Blauwe plek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief