Trillend lichaam bij beweging

  • #1

    Hallo,
    Ik kamp al enige tijd met spieren die trillen als ik ze bijvoorbeeld aanspan of gebruik. Ook heb ik dat mijn spieren snel verzuren als ik iets aan het tillen ben bijvoorbeeld. Ik heb wel een moeilijk jaar gehad waarin ik bijna niet buiten kwam of dingen ondernam. Ikzelf ben alleen bang dat ik iets zoals MS of iets dergelijks heb, ook heb ik als ik langzaam mijn spieren beweeg dat het soms wat schokkerig gaat voor mijn gevoel, maar dan meer van binnen.
    Weet iemand wat dit kan zijn?

    Groetjes,

    Will

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Als ik jou was, zou ik even een afspraak maken bij de huisarts.  Die kan onderzoek doen naar de oorzaak.  Dan krijg je een betrouwbaardere diagnose dan dat je mensen op een forum laat gokken wat het zou kunnen zijn.

    Je klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, waarbij MS nou niet het eerste is waar aan gedacht zal worden,maar het is wel verstandig er even naar te laten kijken.

    Reageer
    #3

    Ik ben inmiddels naar de huisarts geweest en ook laten zien wanneer het optreed. Hij zei dat het een combinatie van stress/angst en een algeheel verminderde spierconditie is vanwegen het lange niet bewegen. Ikzelf ben weer gerustgesteld in ieder geval.

    Reageer
Reageer op: Trillend lichaam bij beweging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief