Pijn onder de knieschijf

  • #1

    Beste lezer, ik heb sinds vannacht ineens hevige pijn onder mijn rechter knie schijf, een pijn die ik nog niet eerder heb ervaren. De knie is rood, lichtelijk opgezwollen en bij staan, buigen en lopen doet het (veel) pijn. Zitten doet na enige tijd ook pijn. Ik heb geen idee waar de pijn door is ontstaan, want ik ben geen actieve sporter, en heb ook geen rare bewegingen gemaakt. Ik heb een foto toegevoegd in de bijlage.

    Als ik google, kom ik  Osgood-Schlatter tegen, alleen lijkt dit qua leeftijd en voorvallen op mijn leeftijd(25) niet reëel?

     

    Wellicht handige extra informatie:

    Een aantal jaren terug is mijn slijmbeurs verwijdert, helaas zonder succes. Ik heb in de maanden September-December van 2022 bij de fysio gelopen voor een shockwave behandeling. Voor een "kramperig en slaperig" gevoel in en rondom mijn knie, sinds dien zijn die klachten gelukkig wel verdwenen.

     

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Wellicht handig om te weten, ik heb geen koorts.

    Reageer
    #3

    Ik zou morgen de huisarts even bellen.
    Via een forum zal het lastig te zeggen zijn wat het precies is,daar zal toch fysiek onderzoek voor nodig zijn

    Reageer
Reageer op: Pijn onder de knieschijf


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief