Alternatieve hulp bij enkelblessure

  • #1

    Test moderator

    Reageer
    #2

    Zullen we dan hier maar door gaan?

    Jeetje dat is wel heftig! Is dat dan een gevolg van je covid? Zowel de astma verergering als de copd?

    Reageer
    #3

    Dat was dus ook mijn vraag. Maar dat zag ze niet zo. Want U heeft wel ruim 50 jaar gerookt meneer!
    Nou ja... Ik vroeg dus waarom dat dan eigenlijk van de ene dag op de andere ontstond. De inspanningsastma heb ik al jaren, maar daar had ik eigenlijk niet zo heel veel last van.
    Ik vroeg hoe naar de foto van mijn longen en hoe die er dan uitzagen( ik had die natuurlijk al gezien). Uw longen zijn prima hoor. helemaal niks vreemds of afwijkends op te zien.
    "kunt u mij dan uitleggen, na ruim 50 jaar gerookt te hebben, waarom mijn longen er dan nog prima uitzien, ondanks mijn leeftijd en ik dan wel COPD heb?" Daar kwam dan een ontwijkend antwoord op: U kunt blij zijn, dat uw longen nog zo goed zij na 50 jaar enz enz enz.
    Ik heb het er maar bij gelaten, want ik wou dat "meisje" uit België niet van streek maken.
    Volgens mij is het in ieder geval een gevolg van COVID. Gisteren was ik bij mijn ouders en daar was de pedicure. En die vertelde nagenoeg hetzelfde verhaal over haar man. En toen ik vroeg of die ook toevallig COVID had gehad, bleek dus dat die ook in September ongeveer tegelijk met mij COVID had.

    Reageer
    #4

    Het lijkt wel of ze de gevolgen van covid onder het tapijt blijven schuiven.....
    Van de week had ik het ook met Dennis zn vriendin over covid in het algemeen en over haar werk in het verpleeghuis en de gevolgen op de bewoners. Daar zijn ook mensen bij die voorheen al mankementen hadden,maar geen longproblemen of maar in hele lichte mate. En die zitten na hun covid infectie nu aan de zuurstof omdat ze benauwd blijven.

    Reageer
    #5

    Ik ben ervan overtuigd dat het aan covid ligt. Ik had voorheen een allergie (pollen en bloesem) en de inspanningsastma. Maar die alleen als ik echt forse inspanning leverde. En dan kreeg ik het wel wat benauwd. Maar niet wat ik nu heb. Ik kan op dit moment amper nog 150 mtr lopen zonder benauwd te worden. Krijg het al benauwd van douchen en afdrogen.
    En dan vroeg die griet: En hou zit het dan met sporten? Ik heb maar gezegd dat ik afgelopen week nog een marathon heb gelopen. Maar volgens mij kan ze dat zo waarderen

    Reageer
    #6

    Klinkt alsof je niet een heel ervaren arts had.....anders zou ze dat toch niet vragen. Kunnen we wel samen een maraton lopen,zijn we een paar jaar onder weg😜

    Reageer
    #7

    We hebben vandaag weer gewandeld en geoefend, ik zal Dennis eens op de hoogte stellen van bovenstaand doel😅🤪

    Reageer
    #8

    Was nog een jong ding een co-as. De volgende afspraak is in ieder geval bij een oudere ervaren arts.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goed gedaan.

    Als we er maar de tijd voor nemen, zal dat wellicht lukken.

    Reageer
    #10

    Hopen dan dat die meer ervaren arts een beter antwoord gaat geven.....

    Hahaha, nou denk dat het een soort pelgrimstocht van een paar jaar gaat worden🙈

    Reageer
    #11

    Het zal ons wel even bezig houden inderdaad

    Reageer
    #12

    Hahaha,nou dan hou ik je wel hier op het forum bezig,dat kan ik van de bank doen!😂

    Reageer
    #13

    Dat kan natuurlijk ook'.
    Ik ga afsluiten hier. Ben er voor vandaag klaar mee. Ik wens je alvast welterusten

    Reageer
    #14

    Welterusten, ga ook zo mn boek pakken🥱

    Reageer
    #15

    Even een vraagje waar ik het mn vriendin over had: mijn vriendin gebruikt ook Sint Janskruid, ze was er een tijdje mee gestopt maar is na alle ellende met die neuroom operatie weer begonnen. Nu heeft ze volgende week de pre operatieve screening, is Sint Janskruid iets wat ze benoemen moet in de categorie medicijn gebruik? Of heeft het geen invloed op de narcose of andere verdoving die ze gaat krijgen? Ze voelt zich mentaal op het moment weer redelijk goed,zei ze, dus ze zei dat ze zo nodig ook voor de operatie zou kunnen stoppen. Verder gebruikt ze op dit moment 2x daags 500mg Naproxen met 1000mg Paracetamol, soms nog keer 1000mg Paracetamol extra erbij en een supplement tegen overgangsklachten, om even compleet te zijn.

    Reageer
Reageer op: Alternatieve hulp bij enkelblessure


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief