kromme teen na stoten

  • #1

    Drie dagen geleden heb ik op vakantie mijn teen flink gestoten (derde teen). Het deed wel pijn, maar een gestoten teen doet altijd pijn en ik heb er verder weinig aandacht aan geschonken. 's Avonds zag ik echter dat de teen blauw en dik was.

    De volgende dag had ik geen erge pijn, maar ik heb het rustig aan gedaan. Tijdens het autorijden voelde ik de teen tintelen en omdat ik de nacht erop 900 km naar huis moest rijden, heb ik in een apotheek advies gevraagd en de teen gespalkt. Dat hielp goed.

    Intussen is de teen niet meer zo dik en blauw en heb ik er weinig last meer van. Wel valt me op dat de teen wat krommer is dan de derde teen van mijn andere voet. Ik kan de teen wel normaal bewegen, alleen het puntje staat dus een beetje krom (naar beneden, niet naar links of rechts).

    Heeft iemand enig idee wat dit is? Ik twijfel of ik de dokter hiervoor lastig moet vallen.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik zou er toch maar even naar laten kijken door de huisarts

    Reageer
    #3

    Volgens de huisarts is het laatste kootje wrsch idd gebroken, maar ik had het goed gespalkt.

    Toen de spalk er even af ging, leek mijn teen ook al veel rechter, dus het zal wel goed genezen.

    Reageer
Reageer op: kromme teen na stoten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief