Trillende spieren

  • #1

    Goedevaond,

    Afgelopen twee weken heb ik meermaals dagelijks last van willekeurige spiertrillingen. Ze zijn er vooral in mijj armen, buik en nek. Ze duren niet heel lang en zijn niet continu aanwezig maar verspreid over de dag. Verder moet ik er wel bij vermelden dat ik een angststoornis heb en momenteel veel stress ervaar. Daarnaast heb ik ook af en toe pijn in vooral mijn rechter en soms minn linker arm. Komt dit door de stress, of zou dit een aandoening kunnen zijn?

    Groet Gerda

    Reageer
    #2

    Dat zal ongetwijfeld door de stress en de angst zijn

    Reageer
    #3

    Daarnaast is het mogelijk om wat magnesium te slikken (of uit een zakje gemengd met water te drinken). Trillingen zie je nl ook vaker met een (klein) tekort aan magnesium.
    Donkere chocola met hoog percentage is ook een goede bron.

    Met stress verbruik je sowieso meer vitamines en mineralen.

    Reageer
    #4

    Dit kan verder geen neurologische aandoening of spierziekte zijn. Internet maakt mij een beetje bang hahaha.

    Spiertrekkingen zijn mijn voorrnaamste klacht die gedurende de dag elk uur een paar keer vooral in rust voorkomen. Geen krachtverlies. Wel af en toe pijn in de armen. Dus dit kan geen ALS bijvoorbeeld zijn?

    Groet Gerda

    Reageer
    #5

    Je maakt je toch vooral zelf bang... en als je al last van angsten hebt is google een slechte raadgever

    Reageer
    #6

    Angsten kunnen deels ook te maken hebben met lichamelijke factoren als voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Beter ook je voedingspatroon eens onder de loep nemen. Bij spiertrillingen kan soms ook een ontregelde schildklier een rol spelen.

    Reageer
Reageer op: Trillende spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief