dikke knie door zonnebank?

  • #1

    Ik heb enige tijd geleden een blessure aan mijn rechterknie gehad.De knie was zeer pijnlijk en ook dik. Foto's wezen een vorm van artrose uit. Met rust en met manuele therapie zijn de klachten verdwenen. Sinds kort neem een een paar keer per week een zonnebank. Nu krijg is weer last van mijn knie en is deze ook weer dikker. Kan het zijn dat dit is tengevolge van het gebruik vande zonnebank?

    Reageer
    #2

    Nee hoor, artrose is een chronisch probleem. De warmte van de zonnebank kan je knie wat in beroering brengen, maar het is zeker niet de oorzaak.
    Het lijkt verstandig de spieren van je knie flink te verstevigen. Met behulp van fysiotherapie kun je de spieren rondom je knie, dus van je bovenbeen voornamelijk versterken zodat het gewricht van je knie minder wordt belast en je dus minder last hebt van de artrose in je knie.

    Reageer
Reageer op: dikke knie door zonnebank?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief