Een gebroken been..en dan?

  • #1

    Hallo!

    1 Januari heb ik mijn been gebroken doordat een dronken automobilist mij van de fiets heeft gereden. In totaal 6,5 week in het gips gezeten. Daarna weer revalideren. Ik kreeg een brace en ging aan de gang met 2x per week fysiotherapie. Nu 3 weken verder is er nog helemaal geen resultaat! Het lopen wil echt niet lukken. Mijn breuk doet zo'n pijn bij elke oefening die ik moet doen. Bijv op 1 been staan (de zwakke). Zodra die druk er weer af is kan ik wel janken van de pijn.

    Op de breuk zit nog steeds een bult en het is nog best wel blauw. Daarnaast zit er nu in mn enkel allemaal vocht lijkt wel. (tenminste, als ik het indruk krijg je zo'n kuiltje)

    De chirurg en fysio vinden dat ik me niet moet aanstellen. Paracetamol en lopen maar! Het gaat alleen echt niet en ze lijken me niet te geloven.

    Iemand een idee wat ik nu moet doen?

    Groeten,

    Mascha

    Reageer
    #2

    Ofwel het is schandalig dat je zo behandeld wordt. Ik zou een klacht indienen.
    Ofwel het is zo ongeloofwaardig dat er meer aan de hand is.
    Ik ken geen enkele dokter die zo met zijn patiënten omgaat, gelukkig maar.

    Reageer
    #3

    Ja ik vond het ook al niet erg netjes, maar ik ben dan nog zo dom om aan mezelf te gaan twijfelen. Terwijl ik toch echt die pijn voel. Mn scheenbeen is trouwens gebroken. Dat had ik er nog niet bij gezet.

    Mascha

    Reageer
    #4

    Van de moderne patiënt wordt wel iets meer gevraagd dan alleen maar wachten tot de dokter helpt. Kom voor jezelf op!

    Reageer
Reageer op: Een gebroken been..en dan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief