R

  • #1

    Hallo,

    Ik ga al een aantal maanden naar de kinesist voor mijn rug maar ik heb een 2 tal weken heel erge pijn in mijn onderrug en heup in mijn knie die uitstraalt naar mijn bovenbeen en ook veel pijn in mijn kuit.

    Maar sinds gisteren heb ik echt veel te veel pijn ik heb het vermoede dat het komt door het sporten op school maar het ding is dat ik niet lang heb mee gedaan ik denk ongeveer 4-5 minuten gelopen omdat ik echt te veel pijn had in mijn knie en bovenbeen dus ik weet het niet. maar nu kan ik amper stappen op mijn been dat doet echt te veel pijn als ik stap voel ik een soort stekende pijn in mijn knie en bovenbeen en vervelende pijn in mijn kuit. ik heb wel iboprufen ingenomen maar dat helpt niet, ik heb ook een oefening gedaan die de kinesist mij gegeven heeft en daarna voelde ik wel dat de pijn een heel klein beetje verminderede maar het doet nog steeds heel veel pijn. en ik heb ook veel pijn aan de bovenkant van mijn voet en mijn voeten zijn ook echt heel koud. en ik heb ook heel veel pijn in mijn been zelfs als ik zit of lig.

    weet iemand wat ik kan doen of weet iemand waar het aan kan liggen?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Met zulke klachten kun je beter even je huisarts/huisartsenpost bellen.
    Als je bijvoorbeeld een zenuw bekneld hebt,moet je daar niet mee doorlopen.
    Je huisarts kan kijken of het nodig is dat je door een neuroloog gezien wordt of dat het verstandig is een mri van je rug te laten maken.

    Beterschap, groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Ik heb 4 augustus een mri-scan gedaan en toen was er enkel een slijtage te zien

    Reageer
    #4

    Daar kun je dus behoorlijk last van hebben als je je rug even teveel hebt belast.
    Als je uitstraling naar je voet en been houdt,zou ik toch even naar de huisarts gaan.
    Door slijtage van je tussenwervelschijven kunnen er wel zenuwen bekneld raken,omdat de wervels niet meer zo op elkaar staan als het hoort. Ik heb dat zelf ook,mijn fysiotherapeut maakt mijn wervels regelmatig voorzichtig los,zodat ze zo min mogelijk over elkaar heen schuren.

    Reageer
    #5

    Ik ga zelf ook naar de fysiotherapeut morgen moet ik weer gaan

    Reageer
    #6

    Dan zou ik even met de fysiotherapeut overleggen wat die van je klachten vindt en of die misschien er iets aan kan doen om ze te verlichten

    Reageer
    #7

    Hallo ik ben het weer

    Het is me opgevallen dat ik de laatste 2 weken heel erg koude voeten heb constant en sinds gisteren heb ik gemerkt dat mijn voeten beetje blauw zijn en mijn benen ook weet er iemand waar dit door kan komen?

    Reageer
    #8

    Hoi,

    Het zou aan de doorbloeding kunnen liggen.
    Ga er even mee naar je huisarts,die kan het onderzoeken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: R


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief