Vaste knie en losschietend gevoel bij rekken

 • #1

  Beste allen,

  Heb 2-3 maanden terug mijn knie verdraaid met de voetbal, kon toen 2-3 weken niet lopen/kracht erop zetten en liep met krukken. De dokter zei gelijk meniscus, de andere dokter zei dat het sowieso geen meniscus was en de fysio zei peesplaat? Toen naar ziekenhuis voor foto's zagen ze ook niks op. Nu voelt het laatste weken op de plek van de foto onwijs vast alsof er is iets vast zit en als ik dan wat rek en beweeg is er een knikkend gevoel alsof er iete losschiet. Begin een beetje radeloos te worden zo?? Hoop dat jullie iets weten!

  Reageer
  #2

  Vraag een verwijzing voor de orthopeed. Er zou een scan gemaakt moeten worden. Zoals je het beschrijft zou ik ook aan de meniscus denken

  Reageer
  #3

  Vraag inderdaad een verwijzing naar orthopeed. Klinkt inderdaad als meniscus. Ik had in november dat mijn knie op slot was geschoten. Zelf weer goed gekregen. Maar aantal keren voelde ik mijn meniscus verschieten. MRI scan gemaakt door orthopeed. Niks op te zien. Toch gekozen voor operatie in overleg met de arts. Omdat ik paar jaar daarvoor 4 jaar lang met gescheurde meniscus had rondgelopen wat niet te zien was op MRI. In augustus geopereerd. Mijn meniscus lag goed (vandaar dat het niet te zien was op MRI), maar meniscus was los geschoten van het bot. Tijdens operatie hebben ze mijn meniscus vast gehecht. Moest 6 weken met krukken lopen, zit nu op 5 weken.

  Sterkte in ieder geval!

  Reageer
Reageer op: Vaste knie en losschietend gevoel bij rekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief