Punt van rib links

  • #1

    Goedendag,

    De punt van mijn rib links is erg gevoelig! Nu heb ik daar ook vaak last van opgezette dikke darm. Last van pds. Zou de rib gevoelig kunnen zijn door de darm? Het trekt ook op dezelfde hoogte naar mijn rug! Daar voelt het als spierpijn. Heb mijn rib niet gestoten! Bedankt alvast

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Je rib kan ook vast zitten,waardoor er een zenuwtje klem komt te zitten, dat voel je ook aan de voor en achterkant. Daar zou je mee naar een fysi/manueeltherapeut kunnen. Die kan dat vaak snel verhelpen.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie! Ik loop al aantal weken bij de fysio en die zegt dat alles goed vast zit! Heb ook verkeerde zithouding, daar moet ik echt op letten. Iemand anders last van darmen en ribben?

    Reageer
    #4

    Maar heeft hij/zij het dan ook los gemaakt? En dan bedoel ik niet alleen de spieren maar ook de wevelkolom, ribben enz.

    Reageer
    #5

    Ik word flink gekraakt en alles maar het lukt nog niet echt om alles los te maken! Laatste keer kon hij wel goed kraken en daar heb ik nu ook minder last!

    Reageer
    #6

    Even ter aanvulling, mijn fysio is sportfysio en manueel therapeut

    Reageer
Reageer op: Punt van rib links


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief