• #1

  Dag lieve mensen!😁.

  ik ben shayen , ik zit met één probleempje. Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar. Ik heb klachten met mijn lichaam zoals( krampen in mijn handen/vingers, pijn in mijn nek , schouders , rug , billen, heup, benen, armen,voeten.)”blijkbaar mij heelle lichaam”. Ik kan niks zwaars tillen geen boodschappen tas of een emmer water . Mijn pijn is soms zo erg dat ik soms wel kan huilen. Ik heb die klachten al vanaf mijn 16. Toen ik 18 was ging ik er al mee naar de huisarts die heeft mij toen door een reumatoloog laten onderzoeken “ helaas nooit wat gevonden)” ben nu 23 en nog steeds sloop ik er mee kan niet slapen van de pijn , ik heb mij laten masseren door masseurs die zijden ook je moet je laten onderzoeken. Zelfs masseren helpt niet vandaar .

  kan iemand mij helpen AUB

  mvg shayen de jonge vrouw van 23

  Reageer
  #2

  Hey,

  Ben je alleen bij een masseur geweest of ook bij een fysiotherapeut?

  Een fysio kan denk ik net even beter onderzoek doen naar je klachten en je beter adviseren hoe je er mee om kunt gaan of wat voor behandelingen of verdere onderzoeken er gedaan kunnen worden.

  Je hebt geen vitamine tekort waardoor je steeds krampen krijgt?

  Een andere optie als er niks gevonden wordt wat je pijn veroorzaakt, is je huisarts een verwijzing naar een Pijnpoli vragen.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  HoiHoi Suzan. Bedankt voor u reactie .

  ik ben ook al bij de fysio geweest mijn dokter heeft mij daar een keer naar toe gestuurd maar heeft niks kunnen doen . Ik heb net mijn dokter gebeld die stuurd mij terug naar de reumatoloog. Verschijnlijk heb ik fibromylagie. Zijden ze .

  alleen weet ik niet wat dat is 😅

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Fibromyalgi is een vorm van reuma. Maar dat  zal de reumatoloog je het beste uit kunnen leggen, na onderzoek als bevestigd is dat je het inderdaad zou hebben. Je kunt beter van te voren niet te veel dingen op gaan zoeken, daar word je alleen maar zenuwachtig van😉 er zijn zoveel vormen van reuma dat je beter even verder onderzoek af kunt wachten voor je op verhalen op internet af gaat die misschien voor jou wel heel anders kunnen zijn.

  Goed dat je toch weer door gestuurd bent, sterkte!

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Reuma?.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief