Rugspieren

  • #1

    Hallo,

    Heb al meer dan een jaar pijn tussen mijn linker schouderblad en wervelkolom. Deze pijn straalt uit naar de voorkant van mijn ribbenrooster. Op röntgenfoto's en echo lijkt er niets te zien ook een CT scan liet uitwijzen dat ik niet met geknelde zenuwen zit. Ga sinds kort naar iemand die dry needling toepast omdat mijn spieren enorm vast zitten in dat gebied. Dit zorgt wel voor enige verlichting maar de scherpe pijn die ik voel gaat hiermee niet weg. Wat kan dit zijn?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Het zullen dan toch je spieren zijn. Ga daar eens mee naar een fysiotherapeut voor manuele therapie

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Wat je beschrijft, voel ik als mijn ribben aan de achterkant "vast" zitten. Bij mij komt het door te veel spierspanning.

    Mijn fysio behandelt het met een combinatie van dry needling en massage om de spieren losser te maken zodat hij niet door de weerstand van de spieren heen hoeft te werken, wat erg pijnlijk kan zijn.  Daarna gebruikt hij manuele technieken om de ribben zelf weer los te maken.

    Bij mij is na de behandeling de pijn aan de voor en achterkant zo goed als weg en ik heb het gevoel dat ik dieper kan ademhalen.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #4

    Hoi, ik herken het enigszins,  zelfde kant, denk ook is aan hyperventilatie en angst. Neemt het in rust af?

    Reageer
Reageer op: Rugspieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief