Scoliose en vermoeidheid

  • #1

    Dag allemaal,

    Ik heb nu al 3 jaar een scoliose aan mijn onderrug, de onderkant van mijn rug gaat een paar graden naar links waardoor ik bijna elke dag vermoeid ben. Ik heb steeds meer gemerkt dat het door mijn slaap positie komt, soms ben ik zo fit dat ik er niets van merk en de andere dag ben ik zo moe en suf dat ik nergens zin in heb.

    Mijn vraag hierdoor was: Kan het aan mijn slaappositie liggen?

    Ik heb elke positie geprobeerd tijdens het slapen, rug, links rechts en zelfs mijn buik terwijl dat al heel slecht is. Maar het was alleen om te proberen, nou had ik zelf gemerkt dat als ik recht slaap ik minder klachten krijg, alleen is dat ontzettend moeilijk aangezien ik onbewust beweeg tijdens het slapen wat natuurlijk logisch is..

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

    Met vriendelijke groet,

    Diederik

    Reageer
    #2

    De slaappositie veroorzaakt doorgaans geen scoliose.
    Heb je wel therapie voor de scoliose?

    Reageer
    #3

    Mijn slaappositie heeft het niet veroorzaakt nee, maar ik ben suf als ik een verkeerde houding heb tijdens het slapen en ik kan me zo fit voelen soms als ik merk dat ik goed geslapen heb..

    Reageer
    #4

    Als je door een slechte houding minder goed slaapt,dan zou dat wel kunnen

    Reageer
Reageer op: Scoliose en vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief