Kloppingen in spieren

  • #1

    Ik heb al enige tijd last van spier kloppingen(weet niet of dit de juiste benaming is), deze doen zich op verschillende plaatsen in mijn lichaam voor, vaak mijn bovenarm(buitenkant net onder schoudergewricht) maar ook in mijn benen en nu dus ook in mijn borst. Hierbij een link https://youtu.be/UdTiAXL0eb4 naar een filmpje zodat u kunt zien waar ik het over heb. Ik heb het de laatste tijd steeds vaker en begin me toch af te vragen wat hier nou de oorzaak van kan zijn.

    Reageer
    #2

    Volgens mij had je dat al een keer gevraagd...heb je spanningen/stress of angsten?

    Reageer
    #3

    Beste John,

    Klopt ik had laatst eens gevraagd naar kloppingen in mijn buik echter ging dit echt op het ritme van de hartslag, niet zoals de andere kloppingen. U gaf toen aan dat dit waarschijnlijk de darmslagader was. Dus dacht dit is wat anders. Heb wel enigszins last van stress/spanningen inderdaad. Ook is er door middel van bloedonderzoek wel uitgekomen dat ik vitamine d tekort heb en dat een waarde van rond de 170 voor mijn b12(wat ook aan de lage kant is geloof ik) zou dit er misschien mee uit kunnen hebben te staan?

    Reageer
    #4

    Het kan een combinatie zijn van stress/spanningen en vitamine tekorten

    Reageer
Reageer op: Kloppingen in spieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief