Pijn onderarmen en vingers

  • #1

    Hallo ik ben 35 en heb inmiddels al meer dan een jaar met tussenpozen last van pijnlijke onderarmen. In het begin ook in bed last van slapende armen als ik op mn buik lig met arm volledig gebogen. Dat is nu weg door andere houding. Vooral na het slapen nu veel last van spierpijn stijfheid vanaf elleboog tot in de vingers. In de loop van de dag trekt het weg en blijft soms een zeurend gevoel over. Emg mri echo's en bloedonderzoeken gehad maar alles was goed. Chiropractor en osteopaat helpt ook niet heel veel. Heb wel af en toe last van onregelmatig ademhaling/hyperventilatie en een stijve onderrug na zitten of liggen.

    Wat zou de pijn veroorzaken en hoe kom ik er vanaf?

    Reageer
    #2

    Hyperventilatie heeft doorgaans ook een oorzaak..
    Het kunnen gerelateerde klachten zijn

    Reageer
    #3

    Hey Jeroen,

    Hoe is dit afgelopen?

    Ik ervaar exact dezelfde klachten. Is een aantal maanden heel extreem geweest, toen een periode van maanden weer wat minder en nu weer extreem. Daarnaast ervaar ik ook intolerantie van warmte. Ik word niet lekker bij warm weer of een verwarmde ruimte.

    En mocht Jeroen niet reageren, heeft iemand anders hier een ieee wqt het zou kunnen zijn? Ik ervaar de klachten ook als ik rechtop slaap zonder mijn armen in een rare positie te houden.

    Reageer
Reageer op: Pijn onderarmen en vingers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief