Spierpijn met krampen?

  • #1

    Geachte lezer,

    Ik ben een vrouw van 21. Ik lig op het moment in bed en ik ga echt kapot van de pijn in mijn onderbenen. Vooral in de kuiten is het echt niet te harden. De eerste keer dat ik hier last van had was toen ik 14 was. Af en toe doet het zich voor (eens in 2 a 3 maanden) maar niet altijd na inspanning. Er is geen pijl op te trekken. Ook de voeding is dan heel normaal. De pijn is nu 9 op een schaal van 10. Normaal is het een 7 of 8. Mijn dokter adviseerde me magnesium en calsium supplementen maar dat krijg ik echt voldoende binnen uit de voeding. Ik heb ook niet echt last van (zichtbare) spataderen. Sporten doe ik op het moment niet maar toen de pijn begon te ontstaan deed ik dat heel intensief. Het enige wat op zo'n moment, is iets waar ik niet van hou en dat is het slikken van ibuprofen. Echter zijn die nu op en ik ga echt kapot. Ik vraag me af waar het aan kan liggen en wat ik hier in godsnaam aan kan doen.

    Ik vraag me af of het aan mijn anticonceptiepil kan liggen. Die slik ik sinds mijn 14e

    Alvast bedankgen

    Reageer
    #2

    Het is niet te linken aan je menstruaties? Slik je al al die tijd dezelfde pil?

    Reageer
    #3

    Nee het doet zich nooit op een bepaald tijdstip voor ten opzichte van de pil of menstruatie.. wel is het het enige waar ik aan kan denken omdat ik die vanaf mijn 14e ben gaan slikken en nu nog steeds slik. Ik ben volgens mij ooit 1x van pil veranderd omdat mijn oude toen niet meer geleverd werden maar met ongeveer dezelfde samenstelling als de vorige.

    Reageer
    #4

    Bespreek dan eens met de huisarts om over te stappen op een andere pil

    Reageer
Reageer op: Spierpijn met krampen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief