Breukje in enkel?

  • #1

    Gisteren heb ik van een kleine afstand een hockeybal heel hard tegen de buitenkant van mijn enkel gehad. Precies onder mijn scheenbeschermer op mijn kuitbeen.

    Deed erg veel pijn (duh) voelde de pijn door mijn hele kuitbeen schieten en kon mijn enkel 5 min. even helemaal niet bewegen of op staan.

    Daarna ebde de ergste pijn weg en kon ik er wel weer een beetje (mank) op lopen. Het leek dus wel mee te vallen.

    Vannacht is de pijn stuk erger geworden met echt kloppende pijn en af en toe steken.

    Ik kan nog steeds wel op m'n enkel staan en lopen maar dit is wel erg gevoelig. Enkel bewegen is vooral in de eindstanden pijnlijk. Doet wel erg pijn als je eraan zit. De plek op mijn enkel is wel wat blauw en dikker geworden maar niet super erg zoals bij een verzwikking bijvoorbeeld.

    Mijn vraag is: adviseren jullie om naar de huisarts te gaan? Ik vraag me namelijk af of het gewoon een kneuzing is of dat er misschien een scheurtje in het bot zit... Mij is altijd verteld dat je met een gebroken enkel toch echt niet meer kunnen lopen?

    Reageer
    #2

    Ik zou er toch even mee naar de dokter gaan.

    Reageer
    #3

    Ja ik zal morgen even bellen voor een afspraak. Thanks voor je reactie

     

    Reageer
Reageer op: Breukje in enkel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief