enige weken heel veel last van linkerbil verplaatsend naar linker onderbeen

  • #1

    Ik heb enige weken geleden heel veel last en hoge pijn gekregen van mijn linker been

    naar doktersassistent geweest die mij met smeerseltje heeft weggestuurd. Daarna naar therapeut die constateerde een slijmbeurs ontsteking medicijnen gehad. Nu 2 weken  verder is de ondragelijke pijn naar mijn onderbeen gezakt, met name savonds weet ik niet waar ik het zoeken moet van de pijn. snachts kan ik mijn benen moeilijk stilhouden wat ook weer veel pijn geeft. Overdag lopen gaat redelijk maar wordt er niet beter op. Maar er moet iets anders aan de hand zijn dan slijmbeursontsteking. Kunt u raad geven. Met vriendelijke groet Nel.

    Reageer
    #2

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de orthopeed.

    Reageer
    #3

    Ik heb dit ook .begonnen met pijn in de bil links ,en nu zit het ook al in mijn linkervoet,

    hoe meer ik beweeg ermee des te meer pijn ik krijg dus ik lig nu elke dag op bed en zit alleen maar. en zelfs bij zitten voel ik het nog maar minder dan als ik er ook nog eens 20 minuten bij ga fietsen of wandelen.  meestal krijg ik dan pijn niet op het moment dat ik fiets of wandel maar erna als ik weer tot rust kom.  ik kan dus niks doen. je kan naar een orthopeed gaan maar dan ben je waarschijnlijk weer 3 of 4 weken verder voordat je er mag komen. dan een MRI scan maken ben je weer 3 weken verder. ondertussen zit je daar met allemaal specialisten die jou vertellen je hebt waarschijnlijk dit of dat en van alles proberen wat het misschien nog erger maakt. mijn advies ga naar de huisarts waar je vandaag of morgen nog kan komen en vraag gelijk verder onderzoek in het ziekenhuis.

    Reageer
Reageer op: enige weken heel veel last van linkerbil verplaatsend naar linker onderbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief