Schouder rare positie

  • #1

    Hei, even een klein vraagje. Vandaag vond ik mijn schouder niet lekker voelen dus zoals iedereen zou doen besloot ik me schouder gewoon een beetje te draaien  om hem weer wat lekkerder te positioneren. Tijdens dit alles was ik aan het skype  en plots zij een vriend aan de andere kant van de lijn dat mijn schouder wel heel raar zat. Ik ben hypermobiel dus ik schrik niet snel van dit soort opmerkingen op. Tot ik zelf naar mijn eigen webcam keek. Ik heb voor de zekerheid een foto gemaakt. Is deze positie normaal voor een schouder? Ik heb hierna mijn arm wel weer terug kunnen duwen en hij voelt nu enkel stijfjes.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    de schouder is uit de kom geweest. Een ontwrichting dus. Ik zou er morgen toch even mee naar de huisarts gaan

    Reageer
    #3

    Het doet geen zeer maar ik kan hem wel als ik mijn schouder draai vrijwel direct uit de kom draaien. Omdat ik er geen pijn aan ervaar voel ik me bezwaard om de huis arts te bellen. Heb hem zelfstandig terug gedraaid overigens. Is het oke om dit te negeren?

    Reageer
    #4

    Nee, dat is niet Ok......ik zou er toch echt mee naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Schouder rare positie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief