Spierklachten 1 zijde – afwisselend rechts en links

  • #1

    Al verschillende jaren heb ik spierklachten aan 1 zijde van mijn lichaam. Wat opvalt is dat wanneer het de ene keer alleen de rechterkant betreft, ik de volgende keer alleen klachten heb aan de linkerzijde van mijn lichaam. De klachten heb ik circa 1x in de 2 weken. Momenteel zijn de klachten dusdanig heftig dat ik me een aantal keren al heb moeten ziek melden van mijn werk. De huisarts heeft me in het verleden doorverwezen naar een KNO-arts/ cesartherapeut/manueel therapeut/kaakchirurg/fysiotherapeut maar daar is geen verbetering uit voortgekomen. De klachten zijn het meest heftig in de schouder/nek/onderrug/heup/kaak. Verder moet ik ook bijna altijd overgeven en breiden de klachten zich uit naar m'n spieren bij mijn oksel, bovenarm en bovenbeen. Meestal heb ik ook hoofdpijn als ik deze klachten heb en voel ik me ontzettend moe. Ik hoop dat jullie misschien tips voor mij hebben? Als er mensen zijn met gelijksoortige klachten hoor ik dat ook graag.

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?

    Ben je man of vrouw?

    Gebruik je de pil? Gebruik je andere medicijnen?

    Is er ook een bloedonderzoek gedaan?

    Reageer
    #3

    Ik ben een vrouw van 30 jaar. Ik gebruik de pil, geen andere medicijnen. De huisarts heeft de laatste keer dat ik er was geen bloedonderzoek gedaan, de keer daarvoor wel en daar is toen niets uitgekomen.

    Reageer
    #4

    Vraag dan eens aan je huisarts een verwijzing voor de neuroloog om te kijken of het migraineklachten zijn.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor het meedenken, maar het is geen migraine. Ik ben helaas zelf bekend met migraine (vroeger veel last van gehad) en dat zijn andere klachten dan die ik nu heb. Ik hoop dat er iemand is die een idee heeft waar mijn klachten vandaan komen en wat het is? Alvast bedankt.

     

    PS: Vandaag alweer klachten, het wordt steeds erger helaas.

    Reageer
Reageer op: Spierklachten 1 zijde – afwisselend rechts en links


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief