Test Syfilis

  • #1

    Vraagje ik heb na 4 weken en 3 dagen een test laten doen na seksueel contact; oraal laten pijpen zonder condoom, en heb me laten testen op alles, en het was allemaal negatief.

    Hoeveel % kan ik het vertrouwen dat het negatief was of wat zou je aanraden voor syfilis en hiv? Om me nog eens te laten testen soms is 4weken genoeg dan lees ik soms 6 en soms 90 dagen? Of kan ik vertrouwen op de negatieve test na 4.5weken heb geen symptomen op of rond de penis.

    Groeten Hans.

    Reageer
    #2

    Ook nog een andere vraag; mijn vriendin heeft precies een harde sjanker op haar kaak kan zei als dit een harde sjanker zou zijn krijgen zonder dag ik dit gehad heb? Of kan zei dit doorgeven aan mijn dochter door gewoon contact van kaak op arm van mijn dochter? En hebben zei dan alle 2 syfilis?

    Reageer
    #3

    HIOV is sowieso zeer onwaarschijnlijk om zo te krijgen. Voor de overige soa's is 4 weken voldoende

    Reageer
    #4

    Zou het niet beter zijn om eerst eens naar de dokter te gaan en ernaar te laten kijken voordat je allemaal doemscenario's gaat bedenken?

    Reageer
Reageer op: Test Syfilis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief