Syfilis na massage?

  • #1

    Ik lees op sites dat er geen risicos is op soas als je jezelf hebt laten aftrekken door een prostituee. Maar ik lees ook op sites dat als de dame vaginaal vocht aan haar handen heeft je dat toch op kunt lopen. Een maand geleden ben ik afgetrokken zonder co doom en volgens mij met schone droge handen. Ik heb geen zweertje of zo daarna gezien maar heb nu wel last van griepachtige verschijnselen. Dat kan natuurlijk aan het seizoen liggen (het heerst nogal) maar ik wil graag weten of dit door een besmetting met syfilis kan want daar zit in het tweede stadium dit ook. Wellicht vergezocht maar het blijft een beetje spoken in mijn hoofd.

    Reageer
    #2

    Voordat je in het tweede stadium van syfilis komt, moet er toch eert een eerste stadium zijn geweest.
    Je loopt zo geen soa op

    Reageer
    #3

    Tandor, dankjewel voor je antwoord. Ze heeft met haar hand ook 1x langs mijn binnenkant billen gewreven. Het was alleen wrijven, niet naar binnen. Vandaar mijn vraag of je met eventueel vaginaal vocht iemand kunt besmetten want daar lees ik verschillende verhalen over. En aangezien het dan maalt in je hoofd dacht ik wat als ik de zweertjes gemist heb omdat ze misschien op mijn billen of aan de buitenkant van mijn anus hebben gezeten? Ik weet dat het allemaal onwaarschijnlijk is en de kans op de jackpot in de loterij groter is (heb ik eerder gelezen hier ๐Ÿ˜‰ ) maar nu snap je waar mijn vraag over wel of niet syfilis doorgeven via massage vandaan komt. Wellicht kun je hier nog wat helderheid geven? Dan kan ik mijn hoofd stil gaan zetten.

    Reageer
    #4

    Zo krijg je beslist geen syfilis

    Reageer
    #5

    Dankjewel. Helder. Voor andere soas ook geen gevaar? Niet dat ik klachten heb. En dan stoppen we er mee....

    Reageer
    #6

    Ook andere soa's niet

    Reageer
    #7

    Dankjewel, case closed.

    Reageer
Reageer op: Syfilis na massage?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief