Zijn klachten bij een soa constant?

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Als er kans in zit dat je een soa hebt opgelopen en je hebt er klachten van, zijn deze klachten dan constant aanwezig? Zoals branderig gevoel?

    Ik heb sinds kort heel af en toe op het tipje van mijn plasbuis een prikkend/koud gevoel. En met heel af en toe bedoel ik enkele keren per dag en dat is dan echt 2 seconden en trekt dan weer weg. Soms ook de hele dag niks.
    Ik vermoed zelf dat het meer te maken heeft met een gespannen bekkenbodem. Maar graag jullie mening.

    Reageer
    #2

    Als een man klachten heeft van b.v. gonorroe of chlamydia, dan is dat niet nu eens wel en dan weer niet. Dat branderige gevoel (als het aanwezig is) is meestal best wel heftig.

    Wat jij qua symptoom beschrijft klinkt niet echt als iets dat ik zou linken aan een soa.

    Reageer
    #3

    Ze hoen niet constant aanwezig te zijn. Als je denkt een soa opgelopen te kunnen hebben, moet je niet naar symptomen op zoek gaan maar een soa test laten doen. Dat is de enige manier om er zekerheid over te krijgen

    Reageer
    #4

    Er was sex met een prostituee maar dit was volledig veilig.

    Reageer
    #5

    Ik heb ook geen pijn of branderig gevoel bij het plassen en ook geen afscheiding.

    Reageer
    #6

    En hoe zou je dan een soa krijgen als het volledig veilig was?

    Reageer
    #7

    Toen ik thuiskwam was mijn onderbuik nog wat vochtig van glijmiddel denk ik.. en ik weet niet of mijn penis dan in contant geweest is met mijn vochtige onderbuik tijdens mijn rit naar huis. Want als je het leest overleven soa's iets langer op vochtige plekken. Of kan dit helemaal niet?

    Reageer
    #8

    Wat jij beschrijft is wel erg ver gezocht. In theorie kan natuurlijk alles, maar ik denk niet dat je hier een soa van krijgt.

    En wat John zegt: je moet niet naar symptomen zoeken, maar een test laten doen, als je je ongerust maakt. Dat kan voor gonorroe en chlamydia na twee weken al.

    Andere soa's lijken me sowieso niet aan de orde. Maar zoals ik zei: in theorie kan alles.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ok Dank U

    Reageer
    #10

    Theoretisch zou dat kunnen maar het is toch wel erg onwaarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Zijn klachten bij een soa constant?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief