Mycoplasma?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste,

  ik kreeg na ongeveer 3.5 maand onveilige sex lichte steken in mn penis. Eikel voelde ook gevoelig aan en mn linker balzak voelde ook gevoeliger aan. Ik ben bij de dokter geweest omdat ik vond dat mn eikel rand roder en iets dikker aanvoelde. De arts zag een lichte irritatie en gaf mij hydrocortison. De klachten zijn redelijk afgenomen daarna.

  Ik heb voor deze klachten enorm veel stress en paniek aanvallen gehad en twijfel of t nu door mn bekken bodem komt. De klachten werden wel lichter toen ik bekkenbodem oefeningen ging doen. Vandaag de dag voel ik er heel weinig van.

  Ik heb me laten testen op verschillende soa maar alles was negatief. Nu twijfel ik nog of het mycoplasma kan zijn, waarvoor ik me ga laten testen. Is het mogelijk dat deze klachten pas na 3.5 maand te merken zijn?

  Reageer
  #2

  Overigens heb ik geen afscheiding of branderig gevoel tijdens plassen. Tis nu vooral mn eikel die ik af en toe voel door de dag heen.

  Reageer
  #3

  Is dit na oraal ontvangen of seks? Sorry dat ik zomaar antwoord maar ben benieuwd, heb soortgelijke klachten ook.

  Reageer
  #4

  Beide.

  Reageer
  #5

  Het kan heel goed door je bekkenbodemspieren veroorzaakt worden. En hoe meer je erop let en focust, hoe meer je er last van zult hebben. Ik zie met die klachte3n geen reden om aan een soa te denken

  Reageer
  #6

  ik twijfelde ook en mycoplasma laten testen maar was negatief en baalde ervan, is niet bepaald goedkoop.. last die ik heb is wel met de tijd miniem.. maar is er nog soms.. ook is de uitgabg plasbuis roder dan rest van de eikel maar huisarts zegt ziet er goed uit.

  Reageer
  #7

  Dank voor je reactie.

  Ik denk er eigenlijk non-stop aan. Het helpt als ik in de ochtend verschillende oefeningen doe. Sinds een week doe ik dit en dat helpt. Maar soms voel ik de bovenkant van mn eikel nog altijd. Soms ook mn lies.

  Ik heb ook vaker last van mn onder rug. Ik heb ook het idee dat ik vaak hyperventileer en heb hier ook oxapazam voor gekregen. Het maakt me wel rustiger en neemt de klachten weg.

  Maar zou het mogelijk zijn dat de klachten pas na zoveel maanden komen?

  Reageer
  #8

  Ik denk echt dat je er te veel mee bezig bent en zo je bekkenbodemspieren onder druk zet

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @man

  Bij mij is de eikel rand vooral roder van kleur en iets dikker na het plassen of in erectie. Ik heb al een lange tijd geen steek gevoel meer gehad. Het is nu puur de gevoeligheid die ik voel. Kan ook heel goed zijn dat ik er constant op let. Beetje een vicieus cirkel. Slaap er heel slecht door en dat maakt mij weer vermoeid en zwak. Waardoor ik weer nog meer slechte gedachtes krijg.

   

   

  Reageer
  #10

  Zelfde gehad, proberen het te laten gaan. Als alle soa’s zijn getest dan is er niks. Mycoplasma was ook onwaarschijnlijk, getest, negatief en toen baalde ik het waarom ik het niet heb losgelaten.

   

  zelf heb ik ook veel lage rugpijn, voelt gewoon dat me eikel geirriteerder is, en soms voel k iets in plasbuis maar geen plekken in ondergoed, geen problemen met plassen of seks..

  Reageer
  #11

  Bedankt voor het delen. Stelt me redelijk gerust. Ik ga de test alsnog uitvoeren maandag om het af te sluiten.

  Ben je naar een bekkenbodem specialist gegaan?

   

  Reageer
  #12

  John,

  Naar welk e-mail kan ik foto’s sturen?

  Reageer
  #13

  Bedankt. Ik heb u zojuist gemaild.

  Reageer
  #14

  Zelf nog niet naar bekkenbodem geweest, als je een specialist vindt laat mij weten of het helpt.

  Reageer
  #15

  Zal ik doen.

  Reageer
Reageer op: Mycoplasma?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief