Syfilis?

Online ZorgZus
  • #1

    Een aantal maanden geleden ongeveer 6. Kreeg ik opeens over mijn romp allemaal rode vlekken. Een dag erna waren de vlekken helemaal verdwenenn. Een week erna ongeveer kreeg ik koorts en vermoeidheid. Ook de koorts verdween na een paar dagen. Een maand erna kreeg ik rare bultjes achter in mijn keel en tong en af en toe keelpijn. De moeheid en de bultjes in mijn keel zijn vanaf die tijd tot het heden aanwezig. Nu krijg ik een soort wratjes rondom mijn anus. Kan dot syfilis zijn? Aangezien dit wel de symptomen daarvan zijn. En zo ja... kan ik na zo'n lange tijd dan nog wel behandeld worden of heeft dat dan geen efect meer?

    Reageer
    #2

    ga met de klachten naar de huisarts voor een test en behandeling

    Reageer
    #3

    Is het wel mogelijk dan dat dit syfilis is...? Of duren de keel klachten daar te lang voor? En de vlekken op lichaam duurde ook maar een dag. Zweertje heb ik ook niet ondekt.

    Reageer
    #4

    Het is niet erg waarschijnlijk. Maar eigenlijk zou je dan dus een test moeten doen om er zeker van te zijn

    Reageer
Reageer op: Syfilis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief