Hoe groot is het risico?

  • #1

    Ik heb vorige week zaterdag seks gehad met een getrouwde man. Veilig op ca. 20 seconden na. Hij penetreerde me (ik vrouw, hij man) zonder condoom. Na een paar keer stoten vroeg ik hem een condoom om te doen en dat heeft hij vervolgens gedaan.

    Hij is dus niet in me klaargekomen. Het is me ook niet opgevallen dat hij voorvocht had. De onbeschermde seks duurde Max 20 seconden. Verder weet ik niet zoveel van het seksleven van deze man. Wel dat hij al heel lang getrouwd is, kinderen heeft en dat het volgens hem al zeker een jaar geleden was dat hij seks had. Maar ook dat hij het niet zo nauw neemt met de huwelijkse trouw.

    Mijn vraag is hoeveel risico heb ik gelopen? Zouden jullie hiervoor een hiv test doen? Ik ben bloed donor dus als ik weer aan de beurt ben wordt hiv standaard getest.

    Reageer
    #2

    Er is altijd risico als je seks hebt zonder een condoom. Laat je testen na 6 weken om zeker te zijn.

    Reageer
    #3

    Je hebt in ieder geval risico op een soa gelopen. HIV is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Hoe groot is het risico?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief