Hiv testen niet 100%

  • #1

    Hier zegt een specialist dat hiv testen niet zeker is na drie maanden en dat het zelfs bij een kleine groep mensen jaren kan duren voordat het zichtbaar is met een test. Hoe kan het dat u zegt dat het na 6 weken zeker is of je wel of geen hiv hebt. En heel veel andere sites zeggen dat het na 6 maanden pas duidelijk is.

    Reageer
    #2

    Waarom is de foto verwijderd van die site die ik gevonden heb op het internet. Ik heb alle symptomen gehad van een acute hiv infectie maar ik testte negatief na 3 maanden.

    Reageer
    #3

    Totaal zinloos om dit soort vage berichtjes te plaatsen. Achter hiv tests zit een complete wereld aan wetenschap, en niet zo maar het eerste het beste citaatje op een internetsite van wie weet waarvandaan.

    Reageer
    #4

    Afkomstig van een of andere Vietnamese website. Ik hecht geen waarde aan dat soort ongecontroleerde websites. Ik hecht ook geen waarde aan jouw opmerkingen, ze zorgen ten onrechte voor onrust onder mensen die het lezen.

    Reageer
    #5

    De foto is verwijderd omdat het een link naar een commerciële website is. Dat is niet toegestaan.

    Als je symptomen van HIV zou hebben, en je dan laat testen bij 6 weken, zul je een positieve test hebben.  Had je een negatieve test? dan heb je dus geen HIV en worden de klachten door iets anders veroorzaakt.

    Voor het overige ga ik dus niet in op informatie die ergens van internet is geplukt van een commercieel bedrijf. Die hebben er toch alle baar bij om vooral te blijven testen want daar leven ze van.

    Reageer
    #6

    Hey John gebruikt star shl 4de generatie combitesten?
    Ik heb me daar na 5 weken laten testen moet ik me voor een tweede keer testen?

    Reageer
    #7

    Waarom vraag je dat niet gewoon aan star shl zelf?

    Reageer
    #8

    Ik kan je niet zeggen welke testen ze daar gebruiken. En eigenlijk is testen pas goed na 6 weken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dit maakt me onzeker. Hoe kan een hiv test niet zeker zijn na 8 weken? En krijgen sommige mensen pas na een paar jaar positieve uitslag? Ik heb mezelf 3 keer getest. Ook na een paar jaar. Heb ik dan zeker geen hiv?

    Reageer
    #10

    Heb je ook de reacties van mij en John op dat bericht gelezen?

    Mensen die een immuunstoornis zouden een negatieve test kunnen krijgen ondanks een hiv infectie. Die mensen weten echter van zichzelf dat ze die stoornis hebben, en zullen bij een hiv test geen reguliere test gaan doen.

    Een negatieve hiv test na zes weken betekent geen hiv. Punt.

    Reageer
    #11

    Ik wil graag van John een antwoord!

    Reageer
    #12

    Dit klinkt wel heel erg dwingend. Zo bedoel ik het niet!

    Reageer
    #13

    Het antwoord van John gaat niet anders zijn dan mijn antwoord.

    En zo'n dwingende toon bevalt mij niet zo.

    Reageer
    #14

    Daarom kwam er ook een antwoord met excuus. Ik bedoelde het ook helemaal niet dwingend, maar het kwam wel zo over, sorry.

    Reageer
    #15

    Mij antwoord is in ieder geval hetzelfde, HIV heb je dan dus niet

    Reageer
Reageer op: Hiv testen niet 100%


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief