Hiv combo sneltest

  • #1

    Kan men op een hiv sneltest, nl de duotest van Alere, een percentage kleven van betrouwbaarheid, 36 dagen na risico. Dit is 5 weken.
    Door de stress geen extra week meer gewacht.
    Ik ervaar ook al 3,5 weken symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, geen koorts maar voorhoofd en oren voelen warm aan, enkele puntbloedingen op romp. Regelmatig een bittere smaak in mond en een witte tong.
    Ik heb in een msm contact mij oraal laten bevredigen, zag achteraf dat die man een tongpiercing had.
    De duo rapid test kwam op 5 weken negatief terug

    Reageer
    #3

    Bedankt John om zo vlug te reageren,

    Reageer
    #4

    Desondanks de negatieve sneltest van Alere duotest blijf ik mij zorgen maken. Vooral omwille van de terugkerende bittere smaak in mijn mond, de witte aanslag op mijn tong, het misselijk zijn.
    40 uur na het risico was ik naar de spoedeisende hulp geweest om een pep kuur, daar zei men mij dat risico bij oraal contact te klein is om pep te geven.

    Ik heb er wel onmiddellijk een hepatitis a en b vaccinatie gekregen, zijn dit factoren die eventueel een hiv kunnen beïnvloeden?

    Reageer
    #5

    "40 uur na het risico was ik naar de spoedeisende hulp geweest om een pep kuur, daar zei men mij dat risico bij oraal contact te klein is om pep te geven."

    Waarom denk je dat men dat als beleid hanteert?

    Hep-A en -B vaccinaties hebben hierop geen invloed.

    Reageer
Reageer op: Hiv combo sneltest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief