Betrouwbaarheid van 4de generatie hiv test en daarna klachten

  • #1

    Hoe betrouwbaar een 4de generatie hiv test na 6 weken die negatief was als na de test weer klachten verschijnselen waren?
    De klachten zijn keelpijn, zo'n huiduitslag maar was niet veel op de huid te zien alleen maar stuk of 4 van rode puntjes op de borst, dat was meer jeukende gevoel en bij krabben wordt de huid voor paar seconden rood, hoofdpijn, verstopte neus en loopneus.
    Twee 4de generatie testen zijn gedaan een na 25 dagen van de risico moment en een na 44 dagen en allebei waren negatief.

    Trouwens ook veel klachten gekregen vanaf de 3de week van de risico moment, maar ik denk als die gewoon klachten van hiv waren dan moet iets in beide testen gevonden worden, klopt dat?

    Reageer
    #2

    Nagenoeg 100%

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor uw reactie.

    Maar nog een vraagje, de test van 4de generatie kan hiv1 en hiv2 in het bloed vinden of alleen maar hiv1? Want het staat dat antigen alleen naar hiv1 in het bloed zoekt klopt dat?

    Alvsat bedankt voor het antwoord.

    Reageer
    #4

    Er wordt gecontroleerd op HIV I en HIV II

    Reageer
    #5

    Beste John,

    Ik heb als laatste nog een hiv test gedaan en het was negatief.
    Dat was twee dagen minder dan 12 weken.
    Dus 3 testen bij 25 en 44 en 82 dagen en allemaal waren negatief. Kan ik nu vanuit gaan dat ik 100 procent geen hiv heb?
    Ik heb veel op internet gezien dat het 90 dagen moet zijn. Dus is het 12 weken of 90 dagen?

    Dankjewel alvast.

    Reageer
    #6

    Geen HIV dus

    Reageer
    #7

    Beste John, hivtest na 5 weken GGDsoapoli gedaan, hoe betrouwbaar is de test eigenlijk ? Ik lees zoveel verhalen over, soapoli online zegt 4 weken na onveilig sex , huisarts 3 maanden, ggd 4 weken 4 dagen. Weet zelf ook niet meer wie moet ik geloven, daarom deze vraag aan je John. Hoop op de antwoord.

    Reageer
    #8

    6 weken na het contact is de termijn voor de test. 5 weken en 4 dagen is ook geen probleem.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dank je John !

    Reageer
Reageer op: Betrouwbaarheid van 4de generatie hiv test en daarna klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief