Symptomen HIV

  • #1

    Beste John of collega, ik ben hier pasgeleden ook even geweest met de vraag over kans op HIV. Dit n.a.v. afgetrokken worden zonder condoom door een prostituee. Ik heb begrepen dat hier geen kans op HIV was.
    Toch nog 1 aanvullende vraag.
    Ik heb last van schrale plekjes op de hoofdhuid maar ik heb nu ook droge oren en neus. Als ik in mijn oren krab of neus dan lijkt het alsof er witte vlokjes als roos uit mijn oren en neus komen. Is dit (ondanks dat in bovenstaand geval geen kans is op HIV) dit een HIV symptoom in de eeerste maanden? Of klinkt dit sowieso niet iets wat mensen met HIV hebben? Ik hoor het graag nog even. Ik ben momenteel nogal bewust van lichamelijk ongemak.

    Vraag samengevat.
    Zijn schrale/droge plekjes op de hoofdhuid en in de oren/neus een symptoom van HIV? Of sowieso niet? Ik las wel iets over eczeem. Of is dit ook niet direct iets voor de eerste maanden?

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Dat heeft er totaal niets mee te maken.

    Maar als je nu geen risico op hiv hebt gelopen, dan heb je het toch ook niet?

    Reageer
    #3

    Dat klopt maar het brein werkt soms niet mee ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Symptomen HIV


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief