Vraag over kans HIV infectie

  • #1

    Beste allemaal,

    Gisteravond heb ik een vreemde man gepijpt en hij mij. We hebben verder geen andere seksuele handelingen gedaan op een beetje aftrekken na. Hij is daarna op mijn penis klaargekomen en heeft daarna nog even aan m'n penis gevoeld dus het sperma is een beetje verspreid. Ik voelde me meteen slecht erbij dus ben naar huis gegaan en meteen mijn penis afgespoeld met water een beetje zeep. Ik voel me er toch niet helemaal lekker onder merk ik. Is er een grote kans op een HIV infectie? Ik weet verder niet of die persoon iets heeft. Heel dom... ik weet het.

    Reageer
    #2

    Zo kun je geen HIV krijgen

    Reageer
    #3

    Hoi John,
    Bedankt voor je antwoord. Een opluchting wel. Ik dacht dat het een kans zou hebben omdat zijn sperma ook op mijn eikel is gekomen en dus in contact is geweest met misschien wel slijmvliezen. Toch een fijne gedachte dat het dus niet kan.

    Reageer
    #4

    Even voor mijn eigen gerust stelling: een PEP kuur is dus niet nodig? Aangezien ik heb gelezen dat dit binnen de 72u moet. Anders neem ik morgen nog contact op met de SOA infolijn van de GGD.

     

    Bedankt voor je/jullie hulp!

    Reageer
    #5

    Je kunt natuurlijk met de GGD bellen, maar ik denk niet dat je in aanmerking komt voor een PEP kuur.

    Orale seks kan een probleem zijn als er sprake is van deepthroat pijpen en sperma slikken.

    Bel morgen gewoon en vraag het na voor je eigen gemoedsrust

    Reageer
    #6

    Bedankt, zal ik doen!

    Het ging mij er vooral om dat er sperma op mijn eikel zat

    Reageer
    #7

    Hier krijg je echt geen PEP voor.

     

    Reageer
    #8

    Bedankt voor de reacties. Heb inmiddels contact gehad en door een erg vriendelijke verpleegkundige gepraat die mij onwijs gerust heeft gesteld. Ze zei inderdaad ook dat de kans bijna verwaarloosbaar is. Ook zei ze dat ik hier inderdaad geen PEP voor krijg. Zelfs niet als je zonder condoom top bent. Dat verbaaste me echt.

    Bedankt voor de hulp

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb 12 weken geleden anale seks gehad met een man. Dit was met condoom. Daarna heb ik hem gepijpt zonder condoom. Hij is niet klaargekomen en het pijpen was niet diep. Heb me op 6 weken getest op hiv omdat ik toch wel angstig was geworden. De test was negatief. Toch gaat de angst niet weg en ben ik bang dat ik deze week alsnog positief test. Moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #10

    Ik heb overigens geen seks meer gehad sinds dat contact

    Reageer
    #11

    Volgens mij heb je deze identieke vraag gisteren of eergisteren ook al gesteld, en daar zijn toen diverse reacties op gekomen.

    Reageer
    #12

    testen bij 6 weken is voldoende. Bovendien is er amper risico gelopen

    Reageer
    #13

    Amper risico is ook een risico helaas, vandaar de angst.

    Reageer
    #14

    Onbeschermde seks is altijd een risico. Hoe klein ook maar ik kan niet zeggen dat 100% geen risico hebt gelopen. GIV zul je zo wel niet krijgen maar andere soa's wel.
    Testen bij 6 weken na het contact is echter wel voldoende

    Reageer
Reageer op: Vraag over kans HIV infectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief