Leukocyten

  • #1

    Dag,

    Ik weet dat deze site niet bedoeld is voor het inwinnen van advies maar ik heb een vraag voor een vriend van mij. Hij is in 2018 op vakantie geweest in Thailand en heeft 2 keer seksueel contact gehad. Nu heeft hij al 4 jaar angst voor hiv infectie maar durft daar niet op te testen. Wel heeft hij in de afgelopen jaren bloed laten prikken ( de zogenaamde diff test) en kwamen de onderstaande waardes uit.

    Is het met deze waardes waarschijnlijk dat hij mogelijk een infectie zou kunnen hebben?

    01-03-2022 lymfocyten 3.3 leukocyten 8.7
    01-02-2020 lymfocyten 3.1 leukocyten 7.6
    01-09-2018 lymfocyten 2.7 leukocyten 6.4

    Alvast bedankt voor uw antwoord.

    Jetty Westerdijk

    Reageer
    #2

    Met die waarden kun je daar niets over zeggen. HIV wordt getest met een HIV test
    "Nu heeft hij al 4 jaar angst voor hiv infectie maar durft daar niet op te testen." dat is natuurlijk gewoon oliedom! Hij kunt ook beter wachten totdat HIV overgaat in AIDS. Dan hoef je niet meer te testen en kan die gewoon wachten totdat hij dood gaat. Dit toch te gek voor woorden. als je toch denkt een HIV infectie te kunnen hebben opgelopen dat laat je je toch testen om een behandeling te krijgen en niet andere mensen ook nog te besmetten. Of heeft hij de afgelopen 4 jaar als een monnik geleefd?

    Reageer
Reageer op: Leukocyten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief