Angst voor hiv

  • #1

    Beste,
    Ik heb een vraag over symptomen bij acute hiv. Ik heb nu,5 weken na een onbeschermd contact, een schimmelinfectie in de mond. Zinds het contact heb ik onwijs veel stress en slaap ik slecht of redelijk met medicatie.

    Kan dit, dus alleen de schimmelinfectie in de mond, een uiting zijn van acute hiv? of zou je dan meerdere klachten moeten hebben?

    De 4e generatie test was na 5 weken en twee dagen negatief.

    Vast dank voor die gene die mijn vraag beantwoord.

    Hgr, Een man vol zorgen.

    Reageer
    #2

    HIV komt niet met een enkel symptoom.
    Bovendien heb je een negatieve test gehad

    Reageer
    #3

    Ja. Maar nog geen 6 weken en lees op internet dat hiv type twee gemist kan worden in deze periode.. maar het stelt gerust dat u aan geeft dat een acute hiv niet met 1 symptoom komt. Welke klachten moet ik erbij nog in de gaten houden?

    Reageer
    #4

    Je moet niks in de gaten houden. Dat gaat alleen maar meer stress opleveren.
    Je test was OK. En type 2 komt hier toch echt niet zo vaak voor

    Reageer
    #5

    En als je toch wist dat het eigenlijk 6 weken zou moeten zijn, waarom heb je dan niet gewoon nog een paar dagen gewacht met testen?

    Reageer
    #6

    Ja, goede vraag. Een angststoornis vrees ik. Praat daar met mijn huisarts over maar durf de ware aard van mijn probleem niet te vertellen uit schaamte..

    Laatste vraag aan u: is 6 weken afsluitend voor zowel hiv type 1 en 2?

    Dank voor je energie en rust die je de mensen hier geeft

    Reageer
    #7

    Ja hoor. Die is sluitend.
    Uit angst laten wat voeger laten testen en nou ben je bang voor die paar dagen dat je te vroeg was. Schiet niet echt op dan... Maar goed. 5 weken en 2 dagen is ook genoeg hoor.
    Als je naar de huisarts gaat met een probleem, dan is het voor de huisarts wel belangrijk om alle relevante informatie te hebben om je adequaat te kunnen helpen. Ik weet natuurlijk niet waar je je nou voor schaamt, maar helpen doet schamen niet

    Reageer
Reageer op: Angst voor hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief