bloed

  • #1

    Hallo

    Ik heb gisteren sex gehad in een massagesalon, klikte met het meisje dus er kwam meer dan massage. Goed ik heb haar vaginaal zonder condoom even geneukt, niks aan de hand piemel zag er normaal uit. Toen wou ze anaal, ik vond het prima. Draait om verstand wint van kleine vriend en vraagt condoom. Anaal afgemaakt dus ik haal coni eruit en ik zie bloed. Ik schrik er wel van heb ik haar zonder gepakt vaginaal? Ze zei dit is anaal bloeding ik heb ook niet rustig gedaan, achteraf logisch nadenken klopt wel wat ze zei.

    Ik heb haar gebeft en gevingerd ik neem aan dat als dit menstruatie bloeding was had ik het op mijn vinger mond en piemel gezien, wat zouden de risico zijn als ik anaal zonder deed? Ik ben blij dat mijn gezonde verstand op dat moment rebellie vertoonde.

     

    mvg

     

    Reageer
    #2

    Blijkbaar werkte je "gezonde" verstand dan toch maar voor de helft
    "Goed ik heb haar vaginaal zonder condoom even geneukt, niks aan de hand piemel zag er normaal uit." En denk je zo geen risico te hebben gelopen?
    En over de risico van anaal zonder condoom hoef je eigenlijk niet na te denken. Je hebt immers een condoom gebruikt

    Reageer
    #3

    Ja oke dat moment zonder is risico factor, ik zal over een maand laten testen. Hoe groot zou het kans zijn als ik haar zonder anaal pakte? Dit zal een les voor mij zijn! Dit moet even tot mij bezinken, wat ik deed was fout.

    Reageer
    #4

    Wat HIV betreft zou dat risico groter zijn

    Reageer
    #5

    Tot over een maand, ik zal in januari testen...

     

     

    Reageer
    #6

    Hallo

    Was wel even zoek met het vinden van mijn topic, beter laat dan nooit. Ik heb toch een test gedaan afgelopen donderdag uitslag gekregen en alles was negatief. Mensen doe het met condoom en heb je achteraf geen spijt van. Ook geen stress :-).

     

    mvg

    Reageer
Reageer op: bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief