Risico pijpen en anaal

  • #1

    Maandag 17 mei was mijn hiv duo test negatief na 6 weken zonder sex. Ik ben bi en op dinsdag 18 mei heb ik sex gehad met een gay die ik zowat een jaar ken en in dat jaar hebben we 4 of 5 keer sex gehad.

    Hij beweert een hivtest ondergaan heeft in september 2019 bij huisarts. In tussentijd heeft hij ook met anderen sex gehad, volgens hem 1 keer per maand. Altijd gebruikt hij condoom en glijmiddel, zonder wil hij niet wat voor mij geruststellend is. Oraal is altijd zonder condoom.

    Op internet heb ik wat zitten zoeken naar info, ik kwam daarbij uit op medhelp, poz en askexperts naar risico voor oraal en anaal tussen mannen.

    Wat pijpbeurt geven betreft: medhelp zegt geen risico zowel ontvangen als geven, zelfs niet bij wondjes,aften etc in je mond. Bij blowjob geven is kans 1 op 10000. Op poz zegt men daar dat ze het niet nodig om een hiv test te laten omdat het zeer lage kans is op infectie. Askexperts zegt ook 1 kans op 10000 maar niet nul, gewoon extreem lage kans. Hij is bij mij nog nooit in de mond klaargekomen en hij heeft bijna geen voorvocht.

    Wat anaal betreft: medhelp en poz geen risico zolang het condoom intact blijft. Askexperts zeggen risico als je meerdere partners hebt bij condoomgebruik en dat er 1% kans is op scheuren. Hij heeft me met condoom geneukt maar komt nooit klaar met condoom aan in mij.

    Heb hem vandaag via sms gevraagd wanneer hij zich nog eens wil laten testen maar hij antwoord er niet op.

    Wat is nu risico voor hiv bij pijpbeurt geven en beschermde anale sex als hij niet klaarkomt?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Uiterst klein. Bijna nihil

    Reageer
    #3

    Uiterst klein voor onbeschermd pijpen, anaal met condoom of beide?

    Moet ik me zorgen maken?

     

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Beiden

    Reageer
    #5

    Moet ik me opnieuw laten testen? Pas vorige week getest. Ik heb een hiv angst en maak me wat zorgen.

     

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Orale seks is nagenoeg geen risico behalve bij deep throat pijoen en sperma slikken.

    Reageer
    #7

    Orale seks is nagenoeg geen risico behalve bij deep throat pijpen en sperma slikken.
    In het algemeen:
    Een HIV test is alleen maar geldig op het moment dat hij gedaan wordt. Als je na de test nog onbeschermde seks hebt zegt die test natuurlijk helemaal niets. Seks met een condoom is veilig als de condoom heel blijft

    Reageer
    #8

    Nee, geen onbeschermd anaal gehad en condoom niet gescheurd. Oraal was onbeschermd maar geen deepthroat of sperma in mijn mond gehad.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Moet ik me zorgen maken over voorval?

    Reageer
    #10

    Ik denk van niet

    Reageer
    #11

    Dank je

    Reageer
    #12

    Ik ben benieuwt hoe groot het risico is op een soa bij orale sex. Voor HIV kan je jezelf goed beschermen met PREP maar SOA weer niet. Zijn er risico percentages bekend bij u?

    Reageer
    #13

    Nee, en is ook heel weinig zinvol. Er is wel onderzoek gedaan naar transmissiekansen wanneer vaststaat dat één van beiden daadwerkelijk een soa heeft, en die zijn zeer hoog voor bacteriële soa zoals chlamydia en gonorroe.

    Als je prep gebruikt, moet je elke 4 maanden laten testen, en daardoor wordt relatief snel een eventuele soa eruit gevist.

    Reageer
Reageer op: Risico pijpen en anaal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief