Kans op hiv?

  • #1

    Tijdens de seks ging met een vrouw ging ze uit het niets erg bloeden... had wel een condoom om maar echt alles zat onder! Mijn condoom ook... terwijl die er nog om zat heb ik het onder de douche afgespoelt ... alleen het uiteinde zat nog licht bloed gemengd met water... wat niet eraf ging omdat het beetje opgerold was... daarna de condoom eraf gehaald en mijn penis afgespoelt... wat als er iets heel licht bloed gemengd met water bij mijn plasbuis terecht is gekomen... heb jk dan kans op hiv?

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen HIV

    Reageer
    #3

    Dus lichtbloed met water langs je eikel is geen risico.?

    Reageer
    #4

    Nee, dat is geen risico

    Reageer
    #5

    is het waar dat je bij een operatie, dat bloed eerst gecontroleerd wordt ook op hiv als andere zaken. Dus stel je hebt nooit hiv test gehad mr je moet geopereerd worden zien ze je bloed hov negatief?

    Reageer
    #6

    nee

    Reageer
    #7

    dus ze kunnen niet zien of je hiv hebt ofni voor of tijdens operatie?

    Reageer
    #8

    Alleen als er specifiek naar gekeken zou worden. En dat gaan ze niet doen als daar geen reden voor is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hi, John

    Ik heb begin dit jaar onveilig seks gehad inmiddels al ruim 9 weken later met een man ik was ontvangend. Kort daarna kreeg ik allerlei klachten als een keelontsteking, diarree, vermoeidheid. Ik voelde mij ook niet zo lekker. Een paar weken later begon ik weer met seks hebben met andere mannen dit keer wel veilig Ik heb na ongeveer 6 weken een sneltest af laten nemen en na 8 weken een HIV test beide bleken negatief wel had ik een soa opgelopen (gonorroe) deze is wel al behandeld. Ik merk dat ik soms nog moeite heb met het werken van mijn uitslag. Voornamelijk omdat ik weer anaal seks heb gehad weliswaar veilig, maar toch pieker ik er over dat ik misschien toch HIV heb opgelopen. Een aantal klachten zoals diarree en vermoeidheid heb ik nog steeds. Is het nog nodig om mij hier druk over te maken?

    Reageer
    #10

    Als je na de test geen onveilige seks meer hebt gehad, zul je nook geen HIV hebben.

    Reageer
Reageer op: Kans op hiv?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief