Angst voor HIV, zijn dit symptomen?

 • #1

  Dag iedereen,

  Ik heb bijna een maand geleden onveilig seks gehad, heb me 2 weken later op Chlamydia laten testen, wat ik ook degelijk had. Nu mijn vraag, kan ik na de Chlamydia behandeling nog risico lopen op HIV? Ik heb de indruk dat ik precies meer moe ben dan anders, maar dit kan ook de gedachten zijn, want ik ben heel actief in de nightlife, studeer, organiseer events en ben zelf dj. maw ik slaap nooit op regelmatige uren haha. Ik heb symptomen opgezocht en het enige gemeenschappelijke is dat ik last heb van wallen en het gevoel heb dat ik moe ben.

  Iemand die tips voor me heeft?

  Bedankt!

  Reageer
  #2

  Kan het zijn dat ik dit aan het verwarren ben met vitaminen D? ik heb deze zomer minder zon gehad dan anders?

  Reageer
  #3

  "want ik ben heel actief in de nightlife, studeer, organiseer events en ben zelf dj. maw ik slaap nooit op regelmatige uren haha. " Waar zou je nou moe van zijn denk je???
  Of je een HIV risico gelopen hebt, kan ik zo niet beoordelen. Het zijn in ieder geval geen HIV klachten.

  Reageer
  #4

  @Tandor:

   

  En het feit dat ik al 2x diarree heb in 1/2 weken?

  Reageer
  #5

  Ook dat heeft niets met HIV te maken

  Reageer
  #6

  hallo, we zijn nu een week verder sinds mijn laatste post. Ik heb de indruk dat mijn eikel enorm droog wordt, als ik mijn velletje naar achter wil doen blijft die precies wat meer plakken aan mijn eikel als voordien.. kan dit iets met hiv of schimmelinfectie te maken hebben? Zo ja, bij schimmelinfectie, kan ik dit opgelopen hebben door onveilige seks met een meid? Ben altijd enorm hygiënisch en nooit eerder last van gehad. Plus heb haar ook gebeft... kan het zijn dat die infectie nu ook in mijn mond zit?

  Reageer
  #7

  Dat lijkt toch meer op een schimmelinfectie.

  Reageer
  #8

  Hi Tandor,

  We zijn nu een maand en 4 dagen verder. Heb deze nacht enorm zitten zweten.. begin dit te verwarrend le symptomen, ben de dag ervoor wel uit geweest enorm veel bier gedronken amper geslapen en heel weinig gedronken tot die avond toen heb ik bijna een liter water gedronken. Kan het zijn dat door al dat water ik het bier die nacht heb uitgezweet? Ik heb ook precies rode uitslag aan de plasbuis van mijn penis, maar geen klachten bij plassen. Verder heb ik ook een rode vlek aan de binnenkant van mijn voorhuid

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  "ben de dag ervoor wel uit geweest enorm veel bier gedronken amper geslapen en heel weinig gedronken tot die avond toen heb ik bijna een liter water gedronken." En je dan afvragen waarom je 's nachts zweet? De rode uitslag zou een schimmelinfectie of een irritatie kunnen zijn

  Reageer
  #10

  @ tendor:

  Ook als ik door de dag veel zweet langs mijn handen? Koud/warm gevoel?

  Reageer
  #11

  net temperatuur gemeten. Schommelt tussen 36.5 en 37.1.....

  Reageer
  #12

  Ook dat

  Reageer
  #13

  Ik heb een vraag , na me menstruatie kreeg ik wat puisten op de borst die daarna bruine vlekken werden en ook in me gezicht kreeg ik puisten die erg vreemd lijken .  Zijn dit symptomen van hiv? Ik kreeg ook bruine puntjes op de huid de arts zegt dat het pigment is.

  Reageer
  #14
  • Ik heb me al laten testen na 11 weken en heb een negatief resultaat. Er wordt door de arts gezegd dat ze het houden op de 3 maanden. Ik blijf maar in de angst leven en het lijkt alsof ik dan elke keer weer een nieuwe klacht ontdekt aan mezelf, een van ze is een slechte adem . De arts raad aan om na 3 maanden weer te testen.

  Reageer
  #15

  Als de dokter zegt dat het pigmentvlekken zijn waarom denk je dan aan HIV ?

  Reageer
Reageer op: Angst voor HIV, zijn dit symptomen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief