Angst voor hiv

  • #1

    Een vriendin van me vertelde me gisteren dat ze een half jaar geleden Sex heeft gehad met een man die hiv had. Ze heeft 2x Sex gehad met hem ,wel met condoom maar ze heeft hem wel gepijpt zonder condoom en zn sperma geslikt 2x . Nu heb ik afgelopen vrijdag ook onveilige Sex met haar gehad. En nu vertelde ze me dus gisteren dit verhaal.. is er een kans dat zei hiv heeft? En ik het nu dus ook heb of hoef ik me geen zorgen te maken? De man waarmee ze Sex had beweerde toendertijd tegen haar dat ie medicijnen gebruikte en het niet besmettelijk was en ze zelfs Sex zonder condoom konden hebben?!? Dit heeft ze niet gedaan maar ze heeft wel 2x zijn sperma geslikt... ook heeft ze 2 weken erna griep gehad zei ze of kan dit gewoon toeval zijn?

    Reageer
    #2

    Ze kan een HIV test laten doen

    Reageer
    #3

    dat snap ik zelf ook al maar dat heeft ze dus nog steeds niet gedaan. Maar moet ik mezelf zorgen maken of is de kans heel erg klein??

    Reageer
    #4

    Ik kan je daar helaas geen antwoord op geven.   Die man kan veel beweren....

    Ze zou toch beter een test kunnen laten doen.  Jij kunt dat pas 4 - 6 weken na het onbeschermde contact

    Reageer
Reageer op: Angst voor hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief