Onzeker

  • #1

    Ik ben een meisje en heb 1 keer onveilige sex gehad met een Hollandse Jongen ook anaal ik ga mijn laten testen maar zo bang dat ik hiv heb hij heeft al meerdere meisjes gehad ik had nooit eerder sex gehad.

    Reageer
    #2

    Gezien je berichtje hoef ik je niet te beleven dat je altijd een condoom moet gebruiken. Doe dit voortaan wel.

    De kans dat je hiv hebt is niet heel groot. Maar niet onmogelijk. Hoe oud ben jij? Hoe oud is je bed partner? Is je bed partner alleen hetero of is hij Bij? (als hij ook onveilige sex heeft met mannen is de kans op Hiv een stuk groter. Bloedende je bij de anale sex?

    Het belangrijkste is dat je na 4 weken(na je escapade) kunt laten testen en dan weet je het zeker.

    Als je partner volledig hetero is, zou ik me persoonlijk niet veel zorgen om hiv maken. Andere soa's zijn wel erg aannemelijk, als je partner namelijk ook met zijn andere bedpartners onveilige sex heeft is de kans voor hem om een soa op te lopen redelijk groot!!

    Reageer
    #3

    Hij had een vaste vriendin. Dus denk dat hij daar wel trouw aan was al weet je dat nooit zeker zie hem niet met mannen sex hebben. Was ook stom maar gebeurde gewoon wondjes weet ik eigenlijk niet. Zal mijn laten testen dan weet ik het zeker ik ben 21 hij 23

    Reageer
Reageer op: Onzeker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief