is dit herpes?

  • #1

    Ik ben een meisje van 22 jaar, paar maand geleden heb ik onveilige seks gehad, hierna kreeg ik last van verschillende symptomen. Ik kreeg een gezwollen lymfeklier in mijn rechterlies (deze is ondertussen weg), op sommige momenten had ik pijn in mijn rechter onderbuik en ook heb ik nog altijd last van een afscheiding (melkachtig). Deze wordt ook erger als ik seks heb gehad.
    ik heb ook witte "bultjes" in mijn vagina die niet weggaan. Na de seks gaan deze bultjes open en zijn het wondjes deze genezen na 3 dagen terug en de witte bultjes zijn er dan terug. Ik dacht eerst dat dit herpes was, maar ik heb constant symptomen en deze soort van bultjes gaan maar niet weg. Wat kan dit zijn?
    Ik zou een foto willen tonen maar kan deze erna verwijderd worden?

    Reageer
    #2

    Je kunt een foto plaatsen. Die kan ik na ze gezien te hebben ook meteen weer verwijderen.

    Reageer
    #3

    Hier is een foto

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    De foto is niet meegekomen.

    Misschien is het sowieso raadzaam om naar je huisarts te gaan. Het kan een schimmelinfectie zijn, maar chlamydia is ook niet uitgesloten.

    Reageer
    #6

    Het doet mij niet meteen aan herpes denken. Maar een infectie is het wel.
    Ga ermee naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: is dit herpes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief