Herpes na 6 maanden ?

  • #1

    Hallo

    een half jaar geleden heb ik onveilig (heel kort) orale seks gehad en geprobeerd om seks te hebben maar beide te veel gedronken en ik was niet hard waardoor het bij wat wrijven gebleven is. Wel wat liggen vingeren.

    Ik heb mezelf in de periode hierna op de meeste soa’s laten testen en deze waren gelukkig allemaal negatief

    chlamydia oraal en urine/gonorroe oraal en urine/ mycoplasma urine/ hiv / syfilis en ik ben gevaccineerd voor hepatitis dus daarvoor geen test nodig dacht ik.

    De meeste symptonen die ik dacht te linken aan soa’s zijn weggegaan met de geruststelling dat alle testen negatief waren.

    maar ik blijf wel last hebben van een erg droge huid over het hele lichaam (lippen, handen, benen, armen) en dan de laatste tijd vooral op mijn penis. Hier gaat het ook gepaard met jeuk en branderig/tintelend gevoel. Ik ben besneden maar met enig behoud van huid waardoor mijn eikel half tot volledig bedekt is afhankelijk van het moment.
    vooral de huid die weggeplooid zit (in contact met de eikel en niet meer zichtbaar tot achteruit trekken van de huid) jeukt/tintelt en is rood.

    ik zie momenteel geen blaasjes maar het gevoel lijkt wel op de start van een koortslip.

    Kan een primaire uitbraak na 6maanden nog ? Of kan ik een primaire uitbraak gemist hebben ?

    + heeft droge, schrale huid iets te maken met een herpes uitbraak?

    Ik laat me binnenkort nog eens volledig testen en denk eens aan een bezoek aan de dermatoloog

    Reageer
    #2

    Een primaire uitbraak kan niet pas na zoveel maanden komen.

    Wat je beschrijft heeft weinig met herpes te maken.

    Reageer
    #3

    Hallo ik ben nog niet naar de dokter geweest omdat mijn penis even een stuk beter was na dagelijks enkel spoelen met koud water en droogdeppen.
    Ik dacht dat het weg ging gaan tot ik toch weer eens een douche heb genomen en na afdrogen opnieuw een heel schrale penis kreeg.

    Ik dacht van klein beetje uiercreme op te doen voor t slapen maar nu ben ik terug verder af.

    Ik heb nog steeds wat stress voor herpes maar krijg niet echt blaasjes. Ik nu wel het idee dat alles heel droog is behalve enkele rode stukken die na enige tijd « rust » doorheen de dag wat glanzen (vochtig zijn ?)

    Waar lijkt dit volgens jullie op ?

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Waarom niet gewoon alsnog naar de huisarts gaan dan?

    Op basis van de eerste foto zou ik zeggen dat dit wel eens herpes kan zijn. Ook omdat jij aangeeft dat het soms wat vochtig lijkt.

    Reageer
    #5

    Ik heb schrik om bevestiging te krijgen dat het dan toch herpes zou zijn, omdat het gevoel en uitzicht beter werd in een aantal dagen door te spoelen etc. Dacht ik opgelucht aan irritatie en ging ik dokter uitstellen..
    Ik heb in de 6maanden goed proberen in de gaten houden of er iets van zweertjes/blaasjes zichtbaar werd aangezien de andere soa testen allemaal negatief waren.

    Kan herpes in zo’n korte tijdspanne beter worden en dan plots weer verergeren?

    Reageer
    #6

    Ga nou maar naar de huisarts. Op basis van jouw verhaal valt weinig te zeggen.

    Reageer
Reageer op: Herpes na 6 maanden ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief