Herpes of niet

  • #1

    In hoeverre is het waarschijnlijk dat je besmet bent met herpes genitalis, maar alleen klachten hebt als terugkerend een brandend gevoel bij het plassen, zonder zichtbare blaasjes of zweertjes? Ook over een langere periode pijnlijke klachten of ziekteverschijnselen als koorts of jeuk zijn niet aan de orde geweest.

    Ik heb hier inmiddels 4 maanden last van met af em toe tussenpauzes van een week of twee, echter is mijn HA ervan overtuigd dat dit geen herpes is zijn gezien de symptomen, ik heb hier zo mijn twijfels over. Urine is op kweek gezet en was schoon, soa testen chlamidia en gonoroe kwamen negatief terug incl. Mycloplasma en trichomonas.

    Zijn dit klachten die overeenkomen met bodenbekken klachten?

    Reageer
    #2

    Dit klinkt niet als herpes. Herpes is niet iets dat komt en gaat met tussenpozen. Bij herpes heb je doorgaans een aanval, en dan maanden weer niets.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Enig idee of deze klachten meer passen bij een gespannen bodembekken? Mijn HA neigt meer in die richting echter kan ik dergelijke symptomen niet terugvinden online.

    Zou het eventueel een schimmel infectie kunnen zijn in de plasbuis? Klachten zijn begonnen na onveilige orale seks.

    Reageer
    #4

    Bekkenbodemspieren zou kunnen. Voor het overige kan ik die vraag zo ook niet beantwoorden

    Reageer
Reageer op: Herpes of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief