herpes?

  • #1

    gisteravond heb ik op ren wat dronke avond een meisje een trekje laten nemen gan mijn vape maar ze hsd een plek ol haat lip die best wel op een koortslip leek, het was al wel n wond geworden en geen blaasje ofzo. ik veegde even wat weg van mn vape met mn handen op de plek die haar lip had aangeraakt, daarna ging ik na tussen de 30 en 60 minuten naar de wc en heb daar dus wel per ongeluk beetje mn vagina aangeraakt en de body die ik aanhad die dus klipjes bij heeft zitten die je los moet maken die bij mn vagina in de buurt zitten, is de kans nu groot dat ik zo herpes heb opgelopen?

    Reageer
    #2

    Beetje onduidelijk verhaal door de vele typfouten.

    In principe kan je zo wel herpes verspreiden. Het verhaal zit wel vol met aannames. Namelijk dat die ander daadwerkelijk herpes moet hebben gehad, dat jij met je vingers dan precies de juiste plek op het rookding zou hebben aangeraakt etc.

    Klinkt vrij theoretisch allemaal.

    Reageer
    #3

    Ik zou het niet kunnen zeggen. Je zult er snel genoeg achter komen denk ik als het zo is

    Reageer
    #4

    Maar denkt u dat het een grote kans is?

    Reageer
    #5

    of valt het wel mee hoe groot dir kans is en hoef ik me niet zo enorm veel zorgen te maken?

    Reageer
    #6

    Die vraag kan ik helaas niet beantwoorden

    Reageer
Reageer op: herpes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief